Symposium - Praktische informatie

Praktische informatie

Het symposium wordt op dinsdag 13 september 2022 georganiseerd bij het congrescentrum Van der Valk Hotel in Eindhoven.

Adres
Van der Valk Hotel Eindhoven
Aalsterweg 322
5644 RL Eindhoven
www.hoteleindhoven.nl

Klik hier voor de routebeschrijving. 

Parkeren
Het Van der Valk hotel heeft een eigen parkeerplaats met 500 gratis parkeerplaatsen voor bezoekers. Er zijn diverse oplaadpunten voor elektrische auto’s. Volgt u ter plekke SVP de instructies van de verkeersregelaars op.

Als de eigen parkeerplaatsen vol zijn, kunt u uitwijken naar de naastgelegen parkeergarage P + R Genneper Parken. Deze parkeergarage ligt op 3 minuten loopafstand van het congrescentrum en een parkeerticket kost €4 per dag.

Openbaar vervoer
Vanuit Eindhoven Centraal Station is het mogelijk om de buslijnen 7, 117, 317 en 318 te nemen. De busrit duurt nog geen 15 minuten en de bussen stoppen allen voor het hotel. Plan uw route op www.9292.nl en kies voor bushalte ‘Hotel Eindhoven’.

WIFI
Er is in het gehele congrescentrum gratis openbare WIFI beschikbaar. 

Registratiebalie
We verwelkomen u graag bij de registratiebalie. Hier ontvangt u van een Ecologica-medewerker uw persoonlijke programma en naambadge.
Na sluiting van de balie kunt u op de informatiemarkt bij de stand van Ecologica terecht voor uw vragen.

Garderobe 
Naast de registratiebalie is een onbewaakte garderobe aanwezig. Er zijn geen kluisjes te huur. 

Informatiemarkt
Zoals gebruikelijk is de informatiemarkt een belangrijk onderdeel van het symposium. Op de informatiemarkt presenteren groene organisaties hun goederen en diensten. Er zijn voldoende pauzes ingepland om de informatiemarkt te bezoeken. Bovendien is het een ideale plek om te netwerken! Bekijk ook eens deze pagina over de infomarkt.

Catering
U kunt de gehele dag onbeperkt gebruik maken van de koffie- en theeuitgiftepunten. De lunch wordt op twee plekken geserveerd. Eet u graag vegetarisch? Dan hoeft u dat niet als dieetwens door te geven: de lunch bestaat grotendeels uit vegetarische gerechten.
Heeft u dieetwensen? Geeft dat dan SVP door als u uw voorkeurslezingen invult. U kunt zich tijdens de lunch melden bij één van de medewerkers van Van der Valk voor een aangepaste lunch.

Dagprogramma
We ontvangen u graag vanaf 08:45 uur met koffie en thee. Tim Faasen zal om 09:30 uur dag aftrappen met een opening in de plenaire zaal. De eerste spreker van de dag, Joep Dirkx, zal na de opening direct starten met zijn lezing in de plenaire zaal. Het tijdschema voor de dag is als volgt:Wat zijn de maatregelen i.v.m. het Corona-virus?
Ecologica en het congrescentrum van het Van der Valk Hotel volgen vanzelfsprekend de adviezen van het RIVM op. We willen onze bezoekers vragen om dat ook te doen.

Het congrescentrum van het Van der Valk Hotel heeft extra hygiënische maatregelen getroffen: https://www.hoteleindhoven.nl/veilig-en-vertrouwd
Daarnaast is het belangrijk om de standaardmaatregelen op te volgen die gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen geven:

  •          Was je handen regelmatig
  •          Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  •          Gebruik papieren zakdoekjes

Mocht het advies de komende tijd wijzigen, dan ontvangen alle deelnemers daar per e-mail direct bericht over en wordt de informatie op onze website aangepast.

Kan ik annuleren?
U kunt tot uiterlijk twee weken voor het symposium uw ticket kosteloos annuleren. Het bedrag wordt dan zo snel mogelijk weer op uw bankrekening teruggestort. De uiterste datum om uw annulering door te geven is dinsdag 30 augustus 2022. Geef uw annulering SVP per e-mail door aan symposium@ecologica.eu.

Annuleringen die na 30 augustus worden doorgegeven kunnen wij helaas niet meer vergoeden. U mag uiteraard wel iemand anders in uw plaats laten gaan: geeft dit SVP aan ons door.

Voorwaarden
Bij het kopen van een ticket en het inschrijven voor de lezingen zijn onze symposiumvoorwaarden van toepassing.