Symposium - Praktische informatie

Praktische informatie

Het symposium wordt op donderdag 12 maart 2020 georganiseerd bij het congrescentrum Van der Valk Hotel in Eindhoven.

Adres
Van der Valk Hotel Eindhoven
Aalsterweg 322
5644 RL Eindhoven
Klik hier voor de routebeschrijving. 

Parkeren
Het Van der Valk hotel heeft een eigen parkeerplaats met ruim 300 parkeerplaatsen. Parkeren is voor symposiumgasten gratis. Volgt u ter plekke SVP de instructies van de verkeersregelaars op.

Openbaar vervoer
Het hotel is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar: vanaf centraal station Eindhoven duurt de busrit nog geen 15 minuten en de bushalte bevindt zich voor de deur van het hotel. Plan uw route op www.9292.nl en kies voor bushalte ‘Hotel Eindhoven’.

Overnachten
Het Van der Valk Hotel biedt 10% korting op een overnachting voor symposiumdeelnemers. Deze korting geldt op een overnachting tussen 11 en 13 maart. Boeken kan via de website van het Van der Valk Hotel Eindhoven, o.v.v. EIN-GF117525.  

WIFI
Er is in het gehele hotel gratis openbare WIFI beschikbaar. 

Registratiebalie
We verwelkomen u graag bij de registratiebalie. Hier ontvangt u van een Ecologica-medewerker uw persoonlijke programma en naambadge.
Na sluiting van de balie kunt u op de informatiemarkt bij de stand van Ecologica terecht voor uw vragen.

Garderobe 
Naast de registratiebalie is een onbewaakte garderobe aanwezig.

Informatiemarkt
Zoals gebruikelijk is de informatiemarkt een belangrijk onderdeel van het symposium. Op de informatiemarkt presenteren groene organisaties hun goederen en diensten. Er zijn voldoende pauzes ingepland om de informatiemarkt te bezoeken. Bovendien is het een ideale plek om te netwerken! Bent u geïnteresseerd in het huren van een stand? Bekijk dan deze pagina.

Catering
U kunt de gehele dag onbeperkt gebruik maken van de koffie- en theeuitgiftepunten. De lunch wordt geserveerd in zaal 040 Noord, waar ook de informatiemarkt gehouden wordt. De lunch wordt deels als buffet gepresenteerd en medewerkers van het congrescentrum komen langs met warme items. Eet u graag vegetarisch? Dan hoeft u dat niet als dieetwens door te geven: de lunch bestaat grotendeels uit vegetarische gerechten.
Heeft u dieetwensen? Geeft dat dan SVP door als u uw voorkeurslezingen invult. U ontvangt dan vóór de symposiumdag een aparte e-mail met informatie over het ophalen van uw aangepast lunchpakket.

Dagprogramma
We ontvangen u graag vanaf 08:45 uur met koffie en thee. Tim Faasen zal om 09:30 uur dag aftrappen met een opening in de plenaire zaal. De eerste spreekster van de dag, Louise Vet, zal na de opening direct starten met haar lezing in de plenaire zaal.

 

Veelgestelde vragen

Wat kost een ticket?
De reguliere entreeprijs voor een ticket bedraagt €115 excl. BTW. U kunt daarvoor de gehele dag lezingen en workshops volgen. Bij dit bedrag zijn drankjes, lunch en afsluitende borrel inbegrepen.
Studenten en gepensioneerden bieden wij een kortingstarief aan, namelijk €40 excl. BTW. Zij kunnen bij ons per e-mail een ticket bestellen. 

 Regulier tarief 

 €115,00 (excl. BTW)   

 Dit is €139,15 incl. BTW

 Studenten en gepensioneerden   

 €40,00 (excl. BTW)  

 Dit is €48,40 incl. BTW 


Hoe kan ik een ticket kopen?
U bestelt snel en gemakkelijk een online ticket via de pagina Aanmelden

We juichen iedereen toe om zoveel mogelijk digitaal te werken en gebruik te maken van onze ticketshop. Is het voor u niet mogelijk om met iDeal of Bancontact te betalen? Vraag dan het ticket per e-mail aan. Stuur een mail met de naam van de deelnemer(s), het factuuradres en het factuurkenmerk naar symposium@ecologica.eu. Per factuur brengen wij €5 administratiekosten in rekening.

Kan ik annuleren?
U kunt tot uiterlijk twee weken voor het symposium uw ticket kosteloos annuleren. Het bedrag wordt dan zo snel mogelijk weer op uw bankrekening teruggestort. De uiterste datum om uw annulering door te geven is donderdag 27 februari 2020. Geef uw annulering SVP per e-mail door aan symposium@ecologica.eu.

Annuleringen die na 27 februari worden doorgegeven kunnen wij helaas niet meer vergoeden. U mag uiteraard wel iemand anders in uw plaats laten gaan: geeft dit SVP even aan ons door.
Bekijk ook onze symposiumvoorwaarden. 

Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.