Symposium - Praktische informatie

Praktische informatie

Het symposium wordt op donderdag 12 maart 2020 georganiseerd bij het congrescentrum Van der Valk Hotel in Eindhoven.

Wat is het standpunt van Ecologica t.a.v. de adviezen rondom het Corona-virus?
Op 10 maart is er een persconferentie geweest van de veiligheidsregio's in Noord-Brabant. Daaruit kwam naar voren dat evenementen zoals dit symposium vooralsnog NIET worden verboden. Er is door de veiligheidsregio's bewust voor gekozen alleen zeer grote (openbare) evenementen stil te leggen of te verkleinen naar <1000 deelnemers per dag.

Er wordt WEL nog altijd een oproep gedaan om komende week terughoudend te zijn in sociale contacten en daarbij met name ook kwetsbare groepen te ontzien.

Wij destilleren daaruit dat het symposium naar het oordeel van de veiligheidsregio doorgang kan vinden, maar:

  • Betrokkenen die griepachtige of verkoudheidsklachten hebben worden geacht thuis te blijven. Wanneer iedereen zich hieraan houdt, is het besmettingsrisico op het symposium zelf in principe nihil.
  • Ouderen met een kwetsbaar gestel wordt afgeraden het symposium te bezoeken.
  • Van deelnemers wordt verwacht dat zij de eerder afgekondigde hygiënemaatregelen in acht nemen.
  • Deelnemers wordt geadviseerd in de dagen na het symposium kritisch te zijn t.a.v. het bezoeken van kwetsbare groepen.

Ecologica is dus voornemens om het symposium door te laten gaan. 

Wel zullen er enkele wijzigingen in de programmering worden doorgevoerd. Hierover verschijnt morgen meer informatie op deze site.

Ecologica zal gepensioneerde deelnemers financieel tegemoet komen wanneer zij zichzelf aanmerken als 'kwetsbaar' en om die reden annuleren vóór aanvang van het symposium (ondanks de inmiddels verstreken annuleringstermijn).


Wat zijn de maatregelen i.v.m. het Corona-virus?
Ecologica en het congrescentrum van het Van der Valk Hotel volgen vanzelfsprekend de adviezen van het RIVM op. We willen onze bezoekers vragen om dat ook te doen.

Volgens het RIVM is er op dit moment geen reden om evenementen af te gelasten. Ook stelt het RIVM dat er geen reden is om aan te nemen dat er uitgebreide verspreiding van het coronavirus in Brabant is. De kans dat je besmet raakt in Brabant is klein.

Het congrescentrum van het Van der Valk Hotel heeft extra hygiënische maatregelen getroffen. Daarnaast is het belangrijk om de standaardmaatregelen op te volgen die gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen geven:

  •          Was je handen regelmatig
  •          Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  •          Gebruik papieren zakdoekjes

Het RIVM raadt mensen uit Noord-Brabant aan om bij klachten van verkoudheid, hoesten of koorts thuis te blijven.

Mocht het advies wijzigen de komende dagen, dan ontvangen alle deelnemers daar per e-mail direct bericht over en wordt de informatie op onze website aangepast.


Adres
Van der Valk Hotel Eindhoven
Aalsterweg 322
5644 RL Eindhoven
Klik hier voor de routebeschrijving. 

Parkeren
Het Van der Valk hotel heeft een eigen parkeerplaats met ruim 300 parkeerplaatsen. Parkeren is voor symposiumgasten gratis. Volgt u ter plekke SVP de instructies van de verkeersregelaars op.

Openbaar vervoer
Het hotel is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar: vanaf centraal station Eindhoven duurt de busrit nog geen 15 minuten en de bushalte bevindt zich voor de deur van het hotel. Plan uw route op www.9292.nl en kies voor bushalte ‘Hotel Eindhoven’.

Overnachten
Het Van der Valk Hotel biedt 10% korting op een overnachting voor symposiumdeelnemers. Deze korting geldt op een overnachting tussen 11 en 13 maart. Boeken kan via de website van het Van der Valk Hotel Eindhoven, o.v.v. EIN-GF117525.  

WIFI
Er is in het gehele hotel gratis openbare WIFI beschikbaar. 

Registratiebalie
We verwelkomen u graag bij de registratiebalie. Hier ontvangt u van een Ecologica-medewerker uw persoonlijke programma en naambadge.
Na sluiting van de balie kunt u op de informatiemarkt bij de stand van Ecologica terecht voor uw vragen.

Garderobe 
Naast de registratiebalie is een onbewaakte garderobe aanwezig. Er zijn geen kluisjes te huur. 

Informatiemarkt
Zoals gebruikelijk is de informatiemarkt een belangrijk onderdeel van het symposium. Op de informatiemarkt presenteren groene organisaties hun goederen en diensten. Er zijn voldoende pauzes ingepland om de informatiemarkt te bezoeken. Bovendien is het een ideale plek om te netwerken! Bekijk ook eens deze pagina over de infomarkt.

Catering
U kunt de gehele dag onbeperkt gebruik maken van de koffie- en theeuitgiftepunten. De lunch wordt geserveerd in zaal 040 Noord, waar ook de informatiemarkt gehouden wordt. De lunch wordt deels als buffet gepresenteerd en medewerkers van het congrescentrum komen langs met warme items. Eet u graag vegetarisch? Dan hoeft u dat niet als dieetwens door te geven: de lunch bestaat grotendeels uit vegetarische gerechten.
Heeft u dieetwensen? Geeft dat dan SVP door als u uw voorkeurslezingen invult. U ontvangt dan vóór de symposiumdag een aparte e-mail met informatie over het ophalen van uw aangepast lunchpakket.

Dagprogramma
We ontvangen u graag vanaf 08:45 uur met koffie en thee. Tim Faasen zal om 09:30 uur dag aftrappen met een opening in de plenaire zaal. De eerste spreekster van de dag, Louise Vet, zal na de opening direct starten met haar lezing in de plenaire zaal.

 

Veelgestelde vragen

Wat kost een ticket?
De reguliere entreeprijs voor een ticket bedraagt €115 excl. BTW. U kunt daarvoor de gehele dag lezingen en workshops volgen. Bij dit bedrag zijn drankjes, lunch en afsluitende borrel inbegrepen.
Studenten en gepensioneerden bieden wij een kortingstarief aan, namelijk €40 excl. BTW. Zij kunnen bij ons per e-mail een ticket bestellen. 

 Regulier tarief 

 €115,00 (excl. BTW)   

 Dit is €139,15 incl. BTW

 Studenten en gepensioneerden   

 €40,00 (excl. BTW)  

 Dit is €48,40 incl. BTW 


Hoe kan ik een ticket kopen?
Op dit moment is de ticketverkoop gesloten.


Tot wanneer kan ik mijn voorkeurslezingen doorgeven?
U kunt op dit moment geen lezingen meer doorgeven.

Kan ik annuleren?
U kunt tot uiterlijk twee weken voor het symposium uw ticket kosteloos annuleren. Het bedrag wordt dan zo snel mogelijk weer op uw bankrekening teruggestort. De uiterste datum om uw annulering door te geven is donderdag 27 februari 2020. Geef uw annulering SVP per e-mail door aan symposium@ecologica.eu.

Annuleringen die na 27 februari worden doorgegeven kunnen wij helaas niet meer vergoeden. U mag uiteraard wel iemand anders in uw plaats laten gaan: geeft dit SVP even aan ons door.
Bekijk ook onze symposiumvoorwaarden. 

Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.