Symposium - Aanmelden

Het aanmelden voor het symposium gaat in twee stappen: u bestelt eerst snel en gemakkelijk een online ticket en geeft vervolgens digitaal uw inschrijving en voorkeurslezingen aan ons door.

Ticket bestellen

U bestelt snel en gemakkelijk een online ticket via de link onderaan deze pagina. Na het invullen van uw naam en e-mailadres kunt u direct betalen met iDeal of Bancontact. U ontvangt meteen uw ticket én de bijbehorende (BTW)-factuur in uw mailbox. 
Het is mogelijk om meerdere tickets tegelijk te bestellen. U ontvangt dan alle tickets en een verzamelfactuur direct in uw mailbox. U kunt tijdens het bestelproces uw eigen factuurkenmerk aan de factuur toevoegen.

We juichen iedereen toe om zoveel mogelijk digitaal te werken en gebruik te maken van onze ticketshop. Is het voor u niet mogelijk om met iDeal of Bancontact te betalen? Vraag dan het ticket per e-mail aan. Stuur een mail met de naam van de deelnemer(s), organisatie, het factuuradres en het factuurkenmerk naar symposium@ecologica.eu. Per factuur brengen wij €5 administratiekosten in rekening.

De reguliere prijs voor een ticket is €115,- (excl. BTW) per bezoeker. U kunt dan de gehele dag lezingen volgen. Bij dit bedrag zijn alle drankjes, lunch en afsluitende borrel inbegrepen.
Op het ticket staat een ticketcode: deze heeft u nodig om uw inschrijving als deelnemer aan ons door te geven.
Voor uw en ons gemak neemt u het ticket mee naar de symposiumdag. Wij heten u graag welkom bij onze registratiebalie. Lees ook meer praktische informatie.

Voor studenten en gepensioneerden hanteren wij een lager tarief. Zij kunnen bij ons per e-mail een ticket bestellen en na ontvangst van dit ticket hun voorkeurslezingen doorgeven op deze website.

 

Excl. BTW

Incl. BTW

Regulier tarief

€115,00

€139,15

Studenten en gepensioneerden

€40,00

€47,80

 

Inschrijven en voorkeurslezingen doorgeven

Na ontvangst van het ticket kunt u zich definitief inschrijven als deelnemer via de pagina 'Inschrijven en voorkeuren doorgeven'. Ook kunt u hier eventuele dieetwensen doorgeven. 
Wij ontvangen altijd graag tenminste uw naam en e-mailadres voor een correctie deelnemersregistratie, ook als u besluit vooraf geen favoriete lezingen te kiezen.
Uw persoonsgegevens worden niet bewaard en nooit met derden gedeeld. Zie ook onze privacyverklaring

De lezingen zijn verdeeld in verschillende sessies over de dag. Per sessie kunt u uw voorkeur aangeven.
Vanwege de verschillende zaalgrootten geldt er per lezing een specifiek maximum aantal deelnemers. Wij reserveren voor deelnemers een plek in de zaal op volgorde van aanmelding. Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeur.

Let op: u kunt uw voorkeurslezingen tot en met 10 maart aan ons doorgeven. Geeft u geen lezingen door, dan ontvangt u op de dag van het symposium een algemeen programma. 

Hoe werkt het?

Stap 1: Kies hieronder het aantal reguliere tickets dat u wilt bestellen

Stap 2: Vul uw naam en e-mailadres in

Stap 3: Betaal uw ticket(s) direct via iDeal of Bancontact

Stap 4: Ontvang direct uw ticket(s) en (BTW-)factuur in uw mailbox

Stap 5: Gebruik de ticketcode om uw inschrijving en voorkeurslezingen door te geven

Stap 6: U ontvangt direct een overzicht van uw favoriete lezingen in uw mailbox

 

 

GA NAAR TICKETSHOP