Ticket bestellen

Ticket bestellen

Heeft u al een ticket uit 2020? Geef dan direct uw voorkeurslezingen door via deze pagina.

Ticket bestellen

U bestelt snel en gemakkelijk een online ticket via de bestelknop onderaan deze pagina. Na het invullen van uw naam en e-mailadres kunt u direct betalen met iDeal of Bancontact. U ontvangt dan direct uw ticket én de bijbehorende (BTW)-factuur in uw mailbox. 
Het is ook om meerdere tickets tegelijk te bestellen. U ontvangt dan alle tickets en een verzamelfactuur direct in uw mailbox. U kunt tijdens het bestelproces uw eigen factuurkenmerk aan de factuur toe te voegen.

We juichen iedereen toe om zoveel mogelijk digitaal te werken en gebruik te maken van onze ticketshop. Is het voor u niet mogelijk om met iDeal of Bancontact te betalen? Vraag dan het ticket per e-mail aan. Stuur een mail met de naam van de deelnemer(s), het factuuradres en het factuurkenmerk naar symposium@ecologica.eu. Per factuur brengen wij €5 administratiekosten in rekening.

De standaard prijs voor een ticket is € 115,- (excl. BTW) per deelnemer. U kunt dan de gehele dag lezingen volgen en de informatiemarkt bezoeken. Bij dit bedrag zijn alle drankjes, lunch en afsluitende borrel inbegrepen.
Op het ticket staat een ticketcode vermeldt: deze heeft u nodig om uw inschrijving als deelnemer aan ons door te geven.
U mag het ticket meenemen naar het symposium, maar dit is niet noodzakelijk. U kunt zich bij de registratiebalie aanmelden met uw naam en organisatie.

Voor studenten en gepensioneerden hanteren wij een lager tarief. Zij kunnen bij ons per e-mail een ticket bestellen en na ontvangst van dit ticket hun inschrijving doorgeven op deze website.

 

Excl. BTW

Incl. BTW

Standaard tarief

€ 115,00

€ 139,15

Studenten en gepensioneerden

€ 40,00

€ 47,80

 

Hoe werkt het?

Stap 1: Klik op de knop 'Ticket bestellen' en kies het aantal reguliere tickets dat u wilt bestellen

Stap 2: Vul uw naam en e-mailadres in

Stap 3: Betaal uw ticket(s) direct via iDeal of Bancontact

Stap 4: Ontvang direct uw ticket(s) en (BTW)-factuur in uw mailbox

Stap 5: Gebruik de ticketcode om uw inschrijving en voorkeurslezingen door te geven

Stap 6: U ontvangt direct een overzicht van uw favoriete lezingen in uw mailbox

 

 

  T i c k e t   b e s t e l l e n