Save the date!

De datum voor ons volgende symposium is bekend: donderdag 12 maart 2020. Schrijf alvast op in uw agenda! En in 2020 organiseren wij ons symposium op een nieuwe locatie: het congrescentrum van het Van der Valk Hotel in Eindhoven.

Op 12 maart 2020 organiseren we voor de 8e keer hét vaksymposium voor professionals uit de groene sector: het symposium 'Ecologie en de praktijk'. Met zo'n twintig inspirerende lezingen en workshops delen we nieuwe ontwikkelingen en ecologische kennis met vakgenoten. Bij dit ecosymposium ligt de nadruk op thema’s als wetgeving, beleid, onderzoek, monitoring en natuurbeheer in de praktijk. 

Op dit moment zijn we druk bezig met het samenstellen van het programma. De komende weken zal meer informatie op deze website worden gepubliceerd. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief (onderaan de homepage). 

Benieuwd naar ons symposium? Bekijk dan ook eens de ook eens de pagina met 'Presentaties 2019' of bekijk de fotopagina voor een sfeerimpressie.

We kijken weer uit naar een inspirerende dag!