Symposium van 12 maart uitgesteld!

Het geplande symposium op 12 maart wordt geannuleerd en verplaatst naar een nieuwe datum.

De afgelopen dagen gaan de ontwikkelingen zo snel dat ze maar met moeite zijn bij te houden. Sinds gisteren einde middag zijn de restricties omtrent het coronavirus aangescherpt. Voor ons ecologiesymposium betekende deze op zich niet dat de doorgang belemmerd werd. Met inachtneming van enkele heldere voorzorgsmaatregelen mocht dit symposium op zich gewoon gehouden worden naar het oordeel van de veiligheidsregio's van Noord-Brabant. Echter, sinds vanochtend bespeuren wij los van de strikte regels, randvoorwaarden en adviezen ook wel een toenemende bezorgdheid onder betrokken partijen. Hier hebben wij als organisatie alle begrip voor en willen wij ook naar handelen.

Als organisatie hebben we besloten om onze verantwoordelijkheid te nemen en het symposium te verplaatsen naar een nog nader vast te stellen datum. We willen geen risico’s nemen met de gezondheid van de bezoekers en hun omgeving. Daarnaast willen we ook voorkomen dat er morgen een symposium plaatsvindt waar betrokkenen met een ongemakkelijk gevoel naar toe komen of anderszins ontevreden over zijn. 

Nieuwe datum
Wanneer de nieuwe datum gaat zijn, zal uiteraard mede afhangen van hoe de corona-epidemie zich verder ontwikkelt, maar in eerste instantie richten wij ons op september. Onze insteek voor nu is dat aanmeldingen voor morgen gewoon geldig blijven voor de nieuwe datum en dat u van ons hoort zodra de definitieve nieuwe datum bekend is.

Uiteraard vinden wij het heel vervelend om zo kort van te voren alsnog te moeten annuleren, maar we hopen op uw begrip hiervoor.

Vragen
We begrijpen dat u er nu wellicht al veel vragen zijn. We vragen u om nog even geduldig te zijn: we komen zo snel mogelijk bij u terug met meer specifieke informatie.